Кувар

Loading...

ГОСТИЛНИЦА „КАЈ ПЕРО“, со локација во Дебар Маало, Ви нуди можност за уживање во сите традиционални јадења со највкусните грниња, јатки, шприцерајки, пастрмајлии и пици, конзумирани во прекрасна атмосфера… Во моментов имаме потреба од вработување на Кувар
Повеќе информации на следниот ЛИНКГОСТИЛНИЦА „КАЈ ПЕРО“, со локација во Дебар Маало, Ви нуди можност за уживање во сите традиционални јадења со највкусните грниња, јатки

loading...