Лав 13 години бил заклучен во кафез. Погледнете ја неговата реакција кога бил пуштен на слобода!

Овој величествен лав, 13 години бил заклучен во кафез и бил присилен да изведува разни точки во еден циркус.Тогаш, конечно дошло време тој да ја почувствува слободата.
Ова видео беше снимено во 2006 година, а лавот Вил почина во 2011 година поради старост.
За среќа, ова животно барем на кратко успеа да го почувствува вкусот на слободата пред да почине.

Погледнете го видеото:
Тогаш, конечно дошло време тој да ја почувствува слободата.
Ова видео беше снимено во 2006 година, а лавот Вил почина во 2011 година поради

Пронајдете не на следниве мрежи: