Лав совладал бизон, тргнал да го јаде, но тоа што се случило потоа е неверојатно!

Loading...

Само што тргна да му зададе фатален удар и да го изеде се случи нешто сосема неочекувано.Во Кругер Националниот парк во Јужна Африка два лавови поминале цел час подготвувајќи се за напад на бизоните.
Тој план и им успеал а еден од лавовите го соборил бизонот. Сепак, само што тргнал да му зададе фатален удар и да го изеде се случило нешто сосема неочекувано…
Ова видео го снимиле група туристи а се појави на Јутуб каналот “Barcroft TV”. Видеото стана доста популарно и има преку 42 милиони прегледи.
Погледнете како изгледало тоа…

 
Во Кругер Националниот парк во Јужна Африка два лавови поминале цел час подготвувајќи се за напад на бизоните.
Тој план и им успеал а еден

loading...
Loading...