Ловеле риби а потоа се шокирале од тоа што го извлекле од водата!

Риболовот може да биде едно од најрелаксираното хоби на светот. Исто така може да биде и хоби со најмногу изненадувања.Во борбата измеѓу човекот и рибата, никогаш не знаете што точно ќе излезе од водата се додека не се појави на површината.
Групата рибари од Северна Австралија не ни сонувала дека ќе сведочи на најголемото изненадување во нивните рибарски кариери. Верувале или не тие со мрежата излекле жива крава.
Погледнете го видеото и уверете се самите…

 
Во борбата измеѓу човекот и рибата, никогаш не знаете што точно ќе излезе од водата се додека не се појави на површината.
Групата рибари од

Пронајдете не на следниве мрежи: