ЛУДАЧКИ ПОТЕГ: Невестата го фрлала бидермаерот, а потоа влетал младоженецот и…

Видеоснимката од една венчавка во Велика Британија предизвика вистинска лавина коментари кога се појавила на интернет.  Инаку, невестата по венчавката, како и на секоја свадба, го фрлила бидермаерот. Се изгледало нормално, невестата се подготвувала да го фрли букетот од зад грб, девојките зад неа се гуркале и се бореле за подобра позиција.
Но, невестата го фрлила малку посилно цвеќето, кое прелетало преку девојките и во тој момент се појавил младоженецот. Тој се залетал и го шутнал букетот кој буквално се распаднал и потоа го прославил својот потег како фудбалер по постигнат гол.
 Инаку, невестата по венчавката, како и на секоја свадба, го фрлила бидермаерот. Се изгледало нормално, невестата се подготвувала да го фрли букетот

Пронајдете не на следниве мрежи: