Лудница во емисијата на Огнен Амиџиќ: Колку треба да бидеш храбар за да го направиш ова пред камери?

Тешко  е  да се каже било што за настапот на Драган Савиќ во емисијата кај Огнен Амиџиќ. Тешко  е  да се каже било што за настапот на Драган Савиќ во емисијата кај Огнен Амиџиќ. Едно е сигурно- треба  да се има храброст за ваква премиера на песна, која носи наслов „Ти си мени само се*с“. Тој во емисијата се појавил како гостин во рубриката  „Минута за слава“, а додека ја изведувал својата нумера друштво му правела естрадната танчерка Анита Марковиќ.
За каков настап станува збор, уверете се сами.

Тешко  е  да се каже било што за настапот на Драган Савиќ во емисијата кај Огнен Амиџиќ. Едно е сигурно- треба  да се има храброст з

Пронајдете не на следниве мрежи: