Мајка и двајца тинејџери нацртале огромен пенис на училишното игралиште!

Loading...

Мајка и двајца тинејџери се обвинети за вандализам откако уништиле игралиште во Мичиген. 50-годишна жена и двајца тинејџери се обвинети за вандализам откако уништиле игралиште во Мичиген.
Имено, тие успеале на игралиштето да нацртаат огромен пенис и целосно да ја уништат тревата. Притоа направиле штета која се проценува од 15.000 до 20.000 долари. Се уште не се знае дали жената била во роднинска врска или пак им била мајка на децата. 
Нема слики „ од нивната изработка“. Веројатно мислеле дека со ова ќе ги насмеат сите но едно е сигурно дека ова не им се допаднало на одговорните во училиштето.
Па така претставниците од училиштето велат дека ова не е мала шега туку кривично дело. Учесниците ќе мора да одговараат за своите постапки и секако ќе бидат кривично гонети.
Особено се згрозени дека и 50-годишна жена е учесник во овој чин.

Fox 2 News Headlines50-годишна жена и двајца тинејџери се обвинети за вандализам откако уништиле игралиште во Мичиген.
Имено, тие успеале на игралиштето да нац

loading...
Loading...