Македонскиот фудбалер со изјавата на која се смее целиот Балкан

Го владее бугарскиот…Таков бистар дечко дефинитивно не очекуваа, а особено ги изненади нивото на кое го владее бугарскиот јазик.
Погледнете ја изјавата на нашиот фудбалер:Таков бистар дечко дефинитивно не очекуваа, а особено ги изненади нивото на кое го владее бугарскиот јазик.
Погледнете ја изјавата на нашио

Пронајдете не на следниве мрежи: