Мало девојче плаче на улица… Луѓето се приближуваат, а потоа УЖАС!

Никој не би сакал да му се случи вакво нешто.Темно е, мало девојче седи на улица и плаче, сосема нормално е луѓето да се приближат за да му помогнат, но таму затекнуваат ужас. Станува збор за скриена камера, а реакцијата на луѓето кога ќе го здогледаат лицето на малото девојче, кое носи маска, е вистински хорор. Веројатно многумина од нив не можеле да заспијат подолго време, по оваа можеби и невкусна шега.
Погледнете го видеото не би сакале да сте на местото на овие луѓе:Темно е, мало девојче седи на улица и плаче, сосема нормално е луѓето да се приближат за да му помогнат, но таму затекнуваат ужас. Станува збор за

Пронајдете не на следниве мрежи: