Мало девојче пронашло вистинско богатство!

Loading...

Пронашла стара мапа, почнала да ги толкува знаците на мапата – кои ја однеле доедна просторија во куќата. На кра, дошла до целта – но таму имало ѕид…Децата најмногу сакаат да фантазираат, а посебно сакаат кога нивните фантазии ќе се остварат. Ова девојче, благодарение на своите родители, доживеала вистинска бајка.
Имено, пред да се роди, мајка и и татко и одлучиле зад ѕидот од детската соба да сокријат богатство – кутија полна со злато и дукати, исти какви што во минатото пиратите ги краделе од бродовите.
Кога ќеркичката наполнила 6 години, родителите одлучиле да почнат со остварување на фантазијата. Поставиле камери по целата куќа и и рекле да оди до собата, каде се наоѓа голема кутија, за од неа да земе пари за сладолед.
Кога девојчето ја отворило кутијата, таму нашла вистинска старинска мапа, која била сокриена со години.
Таа се воодушевила, авантурата само што започнала!
Тргнала да ги толкува знаците на мапата – кои ја воделе низ простории во куќата. На крај, дошла до целта – но таму имало ѕид!
Истиот ѕид, зад кој родителите пред 6 години сокриле богатство.
Погледнете на следната страна што се случило:

 
Децата најмногу сакаат да фантазираат, а посебно сакаат кога нивните фантазии ќе се остварат. Ова девојче, благодарение на своите родители, доживеа

loading...
Loading...