Марија, од кога те немам видено…

Loading...

Марија, од кога те немам видено…- Марија?! Од кога те немам видено. Се изгуби. Ама си се сменила. Што има ново?
– Дечко, јас не сум Марија..
– Види ја па и името сменила.- Марија?! Од кога те немам видено. Се изгуби. Ама си се сменила. Што има ново?
– Дечко, јас не сум Марија..

loading...
Loading...