Марјан прозборе

Loading...

Конечно помина периодот на молчење и Марјан реши да прозбори. Се прашуваме што има да ни каже?- Ќути, барем прозборевме.
Марјан Анѓеловски- Ќути, барем прозборевме.
Марјан Анѓеловски

loading...
Loading...