Масовна ромска тепачка… Што ли ги натера да ги истепаат вака!

Што ли им згрешија луѓево што вака настрадаа.Не знаеме која е точната причина за оваа жестока тепачка, но мора да е нешто големо штом  толку луѓе се собрале и им се нафрлиле на неколкумина. Напаѓачите маваа со се што им дојде при рака. Погледнете.Не знаеме која е точната причина за оваа жестока тепачка, но мора да е нешто големо штом  толку луѓе се собрале и им се нафрлиле на неколкумин

Пронајдете не на следниве мрежи: