Мекдоналдс ја откри својата НАЈГОЛЕМА ТАЈНА: Еве како се прават нивните чизбургери!

Loading...

Брзата храна е тема за која секојдневно се зборува и пишува. Многумина ја сметаат за голема несреќа на модениот свет и  причина за многу пореметувања во организмот но и опасни болести.За колку-толку да се поправи имиџот на своите производи, најголемиот светски ланец за хамбургери- Mc- donalds објави видео во кое е покажано како во еден од нивните ресторани се прават чизбургерите.
Па, погледнете …

 
За колку-толку да се поправи имиџот на своите производи, најголемиот светски ланец за хамбургери- Mc- donalds објави видео во кое е покажано како в

loading...
Loading...