Мимоза вади пари од банкомат, а синот…

Мимоза вади пари од банкомат а синот и вели…
Исто како тато да е внатре… 🙂
Извор: Panika.be
Исто како тато да е внатре… 🙂
Извор:

Пронајдете не на следниве мрежи: