Младиот Трпе и се јавува на својата девојка…

Младиот Трпе и се јавува на својата девојка.Младиот Трпе и се јавува на својата девојка.Трпе:– Синоќа си легнав со насмевка!Таа:– Затоа што си мислеше за мене?Трпе:– Не, дедо ќе вари ракија денес!Младиот Трпе и се јавува на својата девојка.Трпе:– Синоќа си легнав со насмевка!Таа:– Затоа што си мислеше за м

Пронајдете не на следниве мрежи: