Моментот кога одекна ШОК БОМБАТА на „Тумбе Кафе“

Немил настан се случи помеѓу „Комитите“ на Вардар и полицијата.Како што се ближеше крајот на натпреварот, тензијата се повеќе растеше на трибината на која беа сместени околу 400 навивачи на Вардар. На 15 минути пред крајот „Комитите“ беа принудувани од страна на полицијата да ја напуштат трибината, и во еден момент поради тесниот излез, дошло до турканица при која се активира полициска ШОК БОМБА и во тој момент неколкумина настрадаа, а најмногу едно момче кое остана без дланката на раката.
Повеќе на SPORT365Како што се ближеше крајот на натпреварот, тензијата се повеќе растеше на трибината на која беа сместени околу 400 навивачи на Вардар. На 15 минути

Пронајдете не на следниве мрежи: