МОНСТРУМ: Очув сексуално ја злоупотребил својата поќерка, лице со посебни потреби

Обвинител од Окружното обвинителство  на Бања Лука денес по сослушувањето на М.Р. од Босанска Дубица, кој се обвинува за извршено кривично дело злоупотреба  на немоќно лице, предложил мерка притвор за која ќе одлучи судија.М.Р.  го извршил делото од 2009 до 2014 година. Неофицијално се дознава дека се работи за очув кој ја злоупотребил својата сега 20- годишна поќерка, инаку лице со посебни потреби.
 Во Обвинителството наведуваат дека  предлогот за притвор е даден бидејќи постојат сомнежи дека осомничениот ќе ја попречи постапката  со тоа што може да изврши влијание  врз сведоците.М.Р.  го извршил делото од 2009 до 2014 година. Неофицијално се дознава дека се работи за очув кој ја злоупотребил својата сега 20- годишна по

Пронајдете не на следниве мрежи: