Морничава вистина: Глувците многу лесно можат да се „искачат“ од вашата вц школка, еве и како!

Дали знаевте дека глувците можат  да го задржат здивот и да „патуваат“ низ вода дури три дена?Така стигаат и до вашата вц школка
Ова видо прикажува како глувците лесно завршуваат во вашиот тоалет и дом.
Глодарите можат да се провлечат низ многу тесни цевки и да поминат низ лавиринти, додека острите канџи им овозможуваат да ја совладаат секоја вертикална површина.
Кога ќе пронајдат пат до вашиот дом, само прашање на време е кога ќе излезат од школката и ќе се прошетаат низ вашиот дом.
Погледнете го видеото и имајте го ова на ум секогаш кога ќе влезете во тоалет.

https://assets.nationalgeographic.com/modules-video/assets/ngsEmbeddedVideo.html?guid=0000014f-0e8d-dd5e-a75f-2fcd3e340000&t=74&t=172Така стигаат и до вашата вц школка
Ова видо прикажува како глувците лесно завршуваат во вашиот тоалет и дом.
Глодарите можат да се

Пронајдете не на следниве мрежи: