Морничаво видео: Момчиња со мобилен ја снимиле својата смрт!

Во јавноста се појави морничаво видео во кое се забележани последните моменти на две момчиња кои починале кога нивниот автомобил удрил во ѕид во Велика Британија.Видео снимката настанала во возилото Рено клио каде се прикажува возачот Кајл Карфорд и неговиот пријател Мајкл Овен додека беснееле по мрачните улици.
Мајкл во еден момент го наведува својот пријател да забави а потоа да убрза, за неколку моменти подоцна пред да удрат во ѕидот, да се слушне возачот како го предупредува својот пријател дека „возат преку 144 километри на час“. И Кајл и Мајкл биле прогласени за мртви на лице место, а нивните родители се согласиле видеото да се објави како предупредување за другите.Видео снимката настанала во возилото Рено клио каде се прикажува возачот Кајл Карфорд и неговиот пријател Мајкл Овен додека беснееле по мрачните ул

Пронајдете не на следниве мрежи: