Можe да закажам венчавка за во вторник?

Оди млад човек во матично:– Можe да закажам венчавка за во вторник?Оди млад човек во матично:– Можe да закажам венчавка за во вторник?– Можe бе дечко, ама сите бараат во сабота или недела, ти зошто во вторник?– Е па за да не си го расипам викендот.Оди млад човек во матично:– Можe да закажам венчавка за во вторник?– Можe бе дечко, ама сите бараат во сабота или недела, т

Пронајдете не на следниве мрежи: