Можете ли да ја следите топката? Интернетот полуде поради овој човек и неговите црвени топчиња!

Добро е познато дека некои од најдобрите магии и илузии се изведени на наједноставен начин. За да го совладате трикот со шолјите и топче потребни ви се ногу часови трпение, ако не и години.
 Еден од најдобрите во оваа вештина е магионичарот под име Пол Дениелс, сепак во следното видео можете да ја видите неверојатната изведба на францускиот магионичар Јан Фриш кој го засени дури и Даниелс.
Внимателно погледнете го ова видео, па дури и доколку го успорите, сигурни сме дека нема да можете да ги следите црвените топчиња.Еден од најдобрите во оваа вештина е магионичарот под име Пол Дениелс, сепак во следното видео можете да ја видите неверојатната изведба на францус

Пронајдете не на следниве мрежи: