Му го покажа својот труднички стомак, но обрнете внимание што се случува кога ќе ја крене маицата!

Одличен начин да се соберат сите најемотивни моменти во едно видео.Кога Адриан и Стефани дознале дека ќе станат родители на близнаци, одлучиле да сторат нешто посебно. Ги забележеле нивните моменти во следните девет месеци на фантастиен начин. Кога Адриан и Стефани дознале дека ќе станат родители на близнаци, одлучиле да сторат нешто посебно. Ги забележеле нивните моменти во следните деве

Пронајдете не на следниве мрежи: