Му кажала на момчето дека е бремена, а тој ја шокирал: „Неплоден сум!“

Каналот  ViralBrothers стана побогат  за уште една подвала која оваа девојка сигурно ќе ја помни се до крајот на животот бидејќи момчето на подвалата одговорило со уште една подвала.Шегата која му ја подготви на своето момче, оваа девојка ќе ја помни уште долго време. Откако  покрај скриената камера „му признала“ дека е бремена. Тој прво  помислил дека се работи за шега. Но, таа го разубедила и тука почнале проблемите.
Инаку, тој на нејзино големо изненадување ја обвинил за прељуба. Како што се развивале работите понатаму во еден момент тој ѝ признал дека е неплоден и дека не може да има деца.
А потоа почнал да се смее. Инаку момчето ја забележало камерата и едноставно ја прифатило играта.
Сепак, она што го прават  ViralBrothers не треба да се земе сериозно. Сиот  материјал се темели на шеги и одмазди па не е невозможно добар дел од тоа и да е наместено.Шегата која му ја подготви на своето момче, оваа девојка ќе ја помни уште долго време. Откако  покрај скриената камера „му признала&ldqu

Пронајдете не на следниве мрежи: