Му рече на кучето да си ги среди работите: Она што КУЧЕТО ГО НАПРАВИ НЕКОЛКУ СЕКУНДИ ПОДОЦНА Е НЕПРОЦЕНЛИВО!

Средувањето по дома не една од омилените задачи, но понекогаш едноставно мора да се среди.Златниот ретривер Грејс сака куќата да ја држи уредна. Погледнете што кучето направи кога неговиот сопственик му рече да ги среди работите.

 
Златниот ретривер Грејс сака куќата да ја држи уредна. Погледнете што кучето направи кога неговиот сопственик му рече да ги среди работите.

Пронајдете не на следниве мрежи: