Муслиман со порака: „Фатете ги џихадистите и скршете им ги вилиците“

Француски муслиман реши да го искаже јавно своето мислење за терористичките напади кои го потресоа светот. Тој на француски им се обрати на муслиманите и им порача да се истребат исламистите.„Мака ми е од овие напади. Треба да ја заштитиме земјата, да ги најдеме сите кои се изживуваат со муслиманите. Не треба нешто да направи, ние треба да преземеме нешто!“, вели тој.
Момчето додава дека ако се забележи сомнително однесување, треба веднаш да се пријави, а не муслиманите да се плашат дека ќе излезат предавници на своите. 
„Фатете ги и скршете им ги вилиците. Решението лежи во нас“, вели тој.„Мака ми е од овие напади. Треба да ја заштитиме земјата, да ги најдеме сите кои се изживуваат со муслиманите. Не треба нешто да направи, ние

Пронајдете не на следниве мрежи: