На маките им дојде крајот: Научите како да исечете кромид без да плачете!

На маките им дојде крајот: Научите како да исечете кромид без да плачете!Џек Скалфани има едноставно решение кое ќе ви помогне помалку да плачете за време на сечкањето кромид.
Тајната е во завршетокот на надворешната страна на кромидот.
Погледнете го видеото:

Повеќе рецепти, кулинарски трикови, совети за здрава храна и здрав начин на живот, диети и животни искуства, можете да најдете на НАЈАДИСЕ.МК како и на фан страната на Фејсбук, а може да станете и член од групата на Најадисе на Фејсбук каде може да споделите ваш омилен рецепт.Џек Скалфани има едноставно решение кое ќе ви помогне помалку да плачете за време на сечкањето кромид.
Тајната е во завршетокот на надвореш

Пронајдете не на следниве мрежи: