На почетокот го исмејувале, но кога започнал со настапот сите ОСТАНАЛЕ БЕЗ ТЕКСТ!

Ова момче по име Cisky, на почетокот жирито го исмејувало, но кога започнал со настапот, сите останале без текст и му се восхитувале на неговиот талент.Емисиите за таленти се снимаат секаде ширум светот и се доста популарни, а оваа снимка ни доаѓа од Италија.
Погледнете и споделете со пријателите…

 
Емисиите за таленти се снимаат секаде ширум светот и се доста популарни, а оваа снимка ни доаѓа од Италија.
Погледнете и споделете со прија

Пронајдете не на следниве мрежи: