На смртна постела, Мујо и вели на Фата:

Loading...

На смртна постела, Мујо и вели на Фата:На смртна постела, Мујо и вели на Фата:-Фато, морам да ти кажам нешто пред да умрам…-Молчи Мујо, молчи. Одмарај се, не се мачи, знам се… – му одговара Фата целата расплакана.-Не Фато, морам да ти кажам, те изневерував со кумата, и со сестра ти!-Молчи Мујо, знам, затоа и те отрув..На смртна постела, Мујо и вели на Фата:-Фато, морам да ти кажам нешто пред да умрам…-Молчи Мујо, молч

loading...
Loading...