На Трпе му било роденден и Трпана го прашала каков поклон сака…

Loading...

На Трпе му било роденден и Трпана го прашала каков поклон сака, а Трпе и рекол:- Сакам пушка!- Не, не, пушка не доаѓа во предвид.- Ама, стварно сакам пушка.- Трпе, ти реков, не може пушка! Одбери си нешто друго.- Ама, јас сепак сакам пушка!- Значи реков не, не и не! Кој овде одлучува?- Ти Трпано, али кога би имал пушка…- Сакам пушка!- Не, не, пушка не доаѓа во предвид.- Ама, стварно сакам пушка.- Трпе, ти реков, не може пушка! Одбери си нешто дру

loading...
Loading...