На улица му пришла ЗГОДНА пијана девојка молејќи го за помош… Тоа што го направил е…

Една згодна девојка пешачела по булеварот носејќи алкохол во рацете преправајќи се дека е пијана.Едвај изговарајќи ги зборовите и држејќи ги очите едвај отворени, таа ги молела луѓето за помош прашувајќи ги како да стигне до својот дом. Начинот на кој луѓето се однесувале спрема неа, бил понижувачки.
Првиот човек на кој наишла, повеќе сакал да ја однесе дома отколку да и и го покаже патот до автобуската станица. Втората личност сакала да и помогне, но третата ја индетификуваше како „парти“ девојка, а потоа и ја повикал со него на журка.
Овој социјален експеримент е доста интересен. Многу од мажите кои гледаат убава, згодна и пијана девојка се обидуваат да ја искористат наместо да и помогнат.
Оваа девојка на сите им покажала една вредна лекција за тоа како мажите пред се гледаат се за своја корист!
Погледнете го видеото…

 
Едвај изговарајќи ги зборовите и држејќи ги очите едвај отворени, таа ги молела луѓето за помош прашувајќи ги како да стигне до својот дом. Начинот

Пронајдете не на следниве мрежи: