Најгрдите матурски фустани!

Loading...

Девојкиве привлекле внимание, но не во позитивна смисла.Матурската вечер е за многу нешто што се памети цел живот, а за девојките тоа е прилика за покажување на модниот стил, а исто така влез во светот на возрасните. Повеќето мечтаат за свечен фустан или нешто што го дополнува нивниот стил, но изгледа поелегнтно.
Меѓутоа, постојат и онакви што се би направиле за да привлечат повеќе влијание, па бираат невкусни фустани.
Погледнете го видеото, на кое има 15 девојки со најлошите фустани за матурска вечер:Матурската вечер е за многу нешто што се памети цел живот, а за девојките тоа е прилика за покажување на модниот стил, а исто така влез во светот н

loading...
Loading...