НАЈМОРНИЧАВОТО видео некогаш: Што се случи со овој човек?

Никој нема објаснување за оваа ситуација, но многумина ова видео го поврзуваат со зли духови, кои го напаѓаат и да влегуваат во телото на човекот.Навидум нормална ситуација во супермаркет претвори во нешто трагично, и што е уште полошо, трагедијата никој не може да ја објасни. Човекот падна мртов без никаква посебна причина.
Во видеото се гледа како тој оди во правец на фрижидерот од него зема производ, по што тој почнува да се тресе. Потоа паѓа на колена и почнува да брбори нешто за на крај да заврши на подот, како мртов. Една секунда потоа, производите од полиците паѓаат.
Никој нема објаснување за оваа ситуација, но многумина ова видео го поврзуваат со зли духови, кои го напаѓаат и влегуваат во телото на човекот.
Погледнете го видеото:Навидум нормална ситуација во супермаркет претвори во нешто трагично, и што е уште полошо, трагедијата никој не може да ја објасни. Човекот падна м

Пронајдете не на следниве мрежи: