Најскапите салонки на светот се во Дубаи – Еве која е нивната вредност

Во градот каде и еден здив од воздухот чини неколку пени, сега може да се купат и чевли, вредни 33 илјади долари.Овој модерен пар чевли се дело на италијанскиот дизајнер Антонио Виетри. На негова среќа, името Виетри е поприлично познато во Дубаи, каде што еден пар на златни мокасини беше на продажба со цена од неверојатни 82 илјади долари. Љубителите на чевли на оваа дестинација често не се грижат и не прашуваат за цената кога ќе видат нешто што навистина им се допаѓа. 

 “Едвај дочекав официјално да ја претставам мојата колекција за дами на саемот Leatherworld Middle East 2017, пратејќи го големиот успех на глобалното лансирање на колекцијата за мажи од минатата година”, вели Виетри. “Луѓето тука сакаат ексклузивност и сосема уникатен луксуз, така што сум многу возбуден поради официјалното откривање на нешто што сигурно претходно не го виделе”- изјави дизајнерот.
Овој модерен пар чевли се дело на италијанскиот дизајнер Антонио Виетри. На негова среќа, името Виетри е поприлично познато во Дубаи, каде што еден

Пронајдете не на следниве мрежи: