Најсладок разговор кој некогаш е снимен: Овие близнаци ќе ви го растопат срцето!

Loading...

Овие близнаци ќе ви го растопат срцето и ќе ви го разубават денот.Близнаците имаат посебна врска, која започнува од самото раѓање. Ова видео е најдобар доказ дека Грејсон и Грифин пред да одат на спиење добро си раскажаа што им се случило 🙂
За среќа нивната мајка успеала да сними се и тоа го сподели со остатокот од свето. Вакво нешто ретко се гледа. 

 
Близнаците имаат посебна врска, која започнува од самото раѓање. Ова видео е најдобар доказ дека Грејсон и Грифин пред да одат на спиење добро си р

loading...
Loading...