Нарачал пица, но кога ја отворил кутијата следело ГОЛЕМО ИЗНЕНАДУВАЊЕ!

За тоа дека рестораните за брза храна се подготвени да направат сѐ за да привлечат нови клиенти, сведочи и приложеното видео.Една локална пицерија во Хонгконг дојде до навистина уникатна и необична идеја.
Имено, со секоја купена пица, тие подаруваат и една стаклена леќа која купувачите можат да ја искористат и со нејзина помош да направат свое домашно кино.
Мора да признаеме дека ова е кул концепт, а погледнете како всушност изгледа сето тоа:Една локална пицерија во Хонгконг дојде до навистина уникатна и необична идеја.
Имено, со секоја купена пица, тие подаруваат и една стаклен

Пронајдете не на следниве мрежи: