Наставникот ја понижи пред целиот клас. Неа не и се допадна тоа и…

Овој човек претерува во обид да и објасни некои работи на својата ученичка. Очигледно дека на девојчето не и се допадна неговиот начин на објаснување!Сепак, кој би сакал на ваков начин да биде понижен пред своите другари?! Можеби не го оправдуваме начинот на кој реагираше ова девојче, но мора да признаете, многу добро се снајде.Сепак, кој би сакал на ваков начин да биде понижен пред своите другари?! Можеби не го оправдуваме начинот на кој реагираше ова девојче, но мора да

Пронајдете не на следниве мрежи: