Натпреварите на Македонија на видео бим на плоштадот

Традицијата продолжува, натпреварите на нашата селекција на Евро Баскетот во Словенија ќе се следат на видео бим на плоштадот „Македонија“ во Скопје.Натпреварот со Црна Гора нашата селекција го игра со почеток од 17,45 часот.
Извор: sitel.com.mkНатпреварот со Црна Гора нашата селекција го игра со почеток од 17,45 часот.
Изво

Пронајдете не на следниве мрежи: