Научете било кој странски јазик, бесплатно

Loading...

Livemocha е веб страна која претставува еден вид на социјална мрежа за луѓе кои сакаат да научат странски јазик, луѓе кои им помагаат во тоа, и тренери кои креираат содржини кои ќе ви помогнат во изучувањето на јазикот.
Дознајте повеќе на следниот линк. Livemocha е веб страна која претставува еден вид на социјална мрежа за луѓе кои сакаат да научат странски јазик, луѓе кои им помагаат во тоа, и тре

loading...
Loading...