НЕ СЕ САМО ЗА КАФЕ: Генијален начин да ги употребите шолјите

Веројатно имате омилена шолја од која секое утро пиете кафе, додека преку останатите паѓа сета прашина. На ова му дојде крајот!Извадете ги шолјите од шкафчето и почнете да ги користите. Ви носиме пет начини на кои можете да ги употребите шолјите за кафе а тоа не сте го знаеле до сега.
Знаете ли дека со помош на шолја можете да ги наострите ножовите?
Или дека шолјата можете да ја користите како додаток во микробранова?
Погледнете на кои уште начини можете да ги користите шолјите за кафе:

Извадете ги шолјите од шкафчето и почнете да ги користите. Ви носиме пет начини на кои можете да ги употребите шолјите за кафе а тоа не сте го знае

Пронајдете не на следниве мрежи: