Не знаете да летате? Секси стјуардесите ќе ве научат!

Loading...

Сите вообичаени упатства кои ги гледаме пред секој лет (и не ги слушаме, ниту гледаме), добија ново секси пакување благодарение на Virgin Amerika.Virgin Amerika се потрудиле, од досадните упатства кои во главно луѓето ги игнорираат да направат спот од неколку моментално познати поп ѕвезди, вреден за гледање. Погледнете!Virgin Amerika се потрудиле, од досадните упатства кои во главно луѓето ги игнорираат да направат спот од неколку моментално познати поп ѕвезди, вр

loading...
Loading...