Нецензурирано видео: Тепачка на „Фарма“ – Боксови летаат на сите страни!

Loading...

Тензијата помеѓу учесниците во реалното шоу „Фарма“ секојдневно расте, а кулминираше со жестока кавга и тепачка.Тензијата помеѓу учесниците во реалното шоу „Фарма“ секојдневно расте, а кулминираше со жестока кавга и тепачка.
Мики Ѓуриќ сметал дека Марко Вукотиќ е себичен затоа што прави доручек само за себе иако се договориле сите заедно да јадат. Па, така Мики физички го нападна Марко Ванила.
Иако подоцна се смирија, се очекува Мики да биде исфрлен поради прекршување на правилата од договорот.
Погледнете го видеото на: ТЗМ.МК
 Тензијата помеѓу учесниците во реалното шоу „Фарма“ секојдневно расте, а кулминираше со жестока кавга и те

loading...
Loading...