Нејзиниот шеф ја следел после работа. Она што го видел ЌЕ ВЕ ОСТАВИ БЕЗ ТЕКСТ!

Ова видео е снимено според вистинита приказна и е насловено како „Мојата убава жена“. Зборува за вредна жена и нејзините тајни жртвувања.Краткиот филм ја прикажува нејзината посветеност кон работата. Таа е прва којашто доаѓа на работа и последна која го напушта работното место. Поради напорната работа, нејзиниот шеф ѝ овозможува во петок да не доаѓа на работното место.
Во канцеларијата се покренуваат гласини со што се занимава. Нејзините колеги тврдат дека таа тајно се наоѓа со младо момче.
Нејзиниот шеф бил љубопитен и една вечер ја следел за да види што прави.

Она што го видел засекогаш му го сменило животот!
Краткиот филм ја прикажува нејзината посветеност кон работата. Таа е прва којашто доаѓа на работа и последна која го напушта работното место. Порад

Пронајдете не на следниве мрежи: