Неколку потези кои сигурно ќе ја разбудат љубомората во него!

Loading...

Без разлика колку и да има самодоверба вашиот партнер, овие потези дефинитивно ќе ја разбудат љубомората во него.Психолозите се согласуваат дека несигурноста е една од најголемите причини за љубомора и сомнеж – во себе, парнерот и во врската воопшто. Еве што ќе ја раздрма самодовербата кај скоро секој маж.
Флерт со други мажи
Играње со косата и насмевките се само дел од добро познатите потези од заводничкиот арсенал на жените. Флерот може да биде сосма безопасен чин, но долколку се однесувате така пред партнерот, имајте на ум дена него нема да му биде мило.
Обожавање машки ѕвезди
На вашите пријателки веројатно ќе им биде забавно додека кога ќе се претворите во тинејџерка и ќе зборувате за Џорџ Клини или Пред Пит, но вашиот партнер не сака да слуша како обожавате други мажи без оглед на тоа што живеат на другиот крај на светот.
Допишување со друг маж
Размена пораки со друг маж него го доведува до „лудило“. Не се чувствува пријатно што вие водите некој засебен живот во дигитален простор, во кој се сите опции отворени.

Најдобар пријател
Колку и вашиот однос да биде платонски, партнерот секако ќе размислува дали од тоа може да се изроди нешто повеќе. Вината за тоа ја имаат романтичните филмови во кои гкавните ликови дури на крајот разбираат дека жената на неговиот живот е всушност пред неговиот нос.
Спомнување на добрите стари времиња со бившиот
Ако не сакате вашиот партнер да се запраша дали сеуште сте заинтерсирана за вашиот бивши дечко, тогаш немојте тој маж да го промнувате пред партнерот. Немојте никогаш да го спомнувате бившиот во негово друштво!

Кога ги поминувате слободните денови без него
Заминувањето на годишен одмор со пријателите, односно без партнерот за него е јасен знак дека не сакате да поинувате долго време во негово друштво.
Кога работите прекувремено
Неочекувато прекувремено работење до касните вечерни часови е универзална причина за љубомора кај двата пола. Тоа ви е јасно, зарем не?Психолозите се согласуваат дека несигурноста е една од најголемите причини за љубомора и сомнеж – во себе, парнерот и во врската воопшто. Еве

loading...
Loading...