Нема да ви се верува што прави: Таа многу добро знае како да ја искористи тангата

Loading...

Играше билјард окружена со мажи, но во еден момент застана, го крена црвениот фустан и ја соблече тангата, а што стори со неа погледнете сами во видеото.Оваа жена знае  како да го збуни противникот. Играше билјард опкружена со мажи, некои гледааа во нејзиното бујно деколте, други во нејзините витки нозе, а трети играа. Во еден момент како  се да застана,  некој го замрзнал кадарот- така барем го видоа тоа мажите. Среде играта рече дека  ѝ пречи косата, застана го крена фустанот и ја соблече тангата. Со неа ја врза косата и продолжи да игра.Оваа жена знае  како да го збуни противникот. Играше билјард опкружена со мажи, некои гледааа во нејзиното бујно деколте, други во нејзините в

loading...
Loading...