НЕВЕРОЈАТНО: Бебенце постојано се чешало за вратот. По три недели му го извадиле ОВА!

Арон и Ема Винингтон од Америка се изненадиле кога отишле на доктор, кој им соопштил една необична вест.Тие го однеле своето мало бебенце кое постојано се чешало на вратот, но не ни претпоставувале што ќе кажат докторите.
Бебето добило висока температура и црвенило на вратот, па итно било пренесено во болница.
Иако сите мислеле дека е обична инфекција, од бебето излегло ова…
Nevjerovatan slučaj: Pero u bebinom vratu by playchannelТие го однеле своето мало бебенце кое постојано се чешало на вратот, но не ни претпоставувале што ќе кажат докторите.
Бебето добило висока

Пронајдете не на следниве мрежи: