Неверојатно ЛЕСНО и ЕДНОСТАВНО: Упатство како да направите облици во кафе.

После ова видео, дефинитивно ќе сакате сами да се обидете да ги направите!Со помош на млеко, малку трпение и секако вежби, ќе можете да го направите апсолутно било кој облик на врвот од шољата кафе за вас и вашите најблиски!
Погледнете го видеото:Со помош на млеко, малку трпение и секако вежби, ќе можете да го направите апсолутно било кој облик на врвот од шољата кафе за вас и вашите најблис

Пронајдете не на следниве мрежи: