НЕВЕРОЈАТНО: Мора навистина да си толку глуп за да ја откриеш лозинката на Facebook

Џими Кимел повторно во нова мисија…Нема да верувате колку лесно можете некому да ја откриете лозинката на Facebook…
Ни самите нема да верувате! Погледнете го видеото: Нема да верувате колку лесно можете некому да ја откриете лозинката на Facebook…
Ни самите нема да верувате! Погледнете го видеото: 

Пронајдете не на следниве мрежи: