НЕВЕРОЈАТНО: Самиот си вбризгува змиски отров! Причината за тоа ќе ве остави без зборови!

Стив Лудвин веќе 20 години прави нешто што на нормален човек не би му паднало на памет.Според неговите зборови, тој нема завршено медицинско школо, ниту пак е медицинкси „поткован“, но врз основа на некои свои истражувања открил дека коктелите од змиски отров обезбедуваат бесмртност.
Па поради тоа самиот си вбризгува отров од змија и тоа го прави цели 20 години. Силно верува дека благодарение на нив ќе го постигне посакуваното, а тоа е бесмртноста!
Погледнете го видеото:
Според неговите зборови, тој нема завршено медицинско школо, ниту пак е медицинкси „поткован“, но врз основа на некои свои истражувања

Пронајдете не на следниве мрежи: