Неверојатно видео: Пронајдена жена со чуден изглед на месечината!

Тајните мисии на Месечината повторно привлекуваат внимание. Дали навистина има мисија 20, која не е евидентирана во архивите на НАСА и што барала на месечината.Аполо 15 сними чудна структура на Месечината уште во 1971 година, и случајно потоа откажани беа мисиите 19 и 20 кои требаа да продолжат да ја истражуваат Месечината, а наместо нив се премина на програмата Скајлаб .
Така гласи повеќе или помалку официјалната приказна со фотографија на гигантски вселенски брод од темната страна на месечината. Вилијам Rutledge тврди дека учествувал во мисиите во 19 и 20, кои, според официјалните бројки, никогаш не се реализирале, а нивната задача била испитување на пронајдениот вселенски брод.
Фотографиите кои се појавуваат во новото видео на YouTube поттикнуваат теории на заговор, кои тврдат дека гигантскиот вселенски брод пронајден на Месечината, е всушност, паднат пред една милијарда и пол години, а внатре се пронајдени остатоци од екипажот, вклучувајќи и жена со чуден изглед, која е именувана Мона Лиза.

 
Целата приказна доби нова димензија на YouTube. Минатата година се појави серија фотографии на наводната мисија Аполо 20, а проблемот е во тоа што тие изгледаат многу автентично. Настрана сите CGI трикови, но за ваква снимка, потребен ви е буџет што наголемо го надминува буџетскиот просекот на македонскиот филм.
Затоа, погледнете само една од интересните снимки на мисијата Аполо 20 и заклучете сами дали постоела и колку е автентична вселенската Мона Лиза.

Извор. mkd-news.comАполо 15 сними чудна структура на Месечината уште во 1971 година, и случајно потоа откажани беа мисиите 19 и 20 кои требаа да продолжат да ја истра

Пронајдете не на следниве мрежи: